Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» για τον 75ο Δρόμο Θυσίας Μεσολογγίου

Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» για τον 75ο Δρόμο Θ...

Εκπροσωπήθηκε με τους Κατερίνα Πρισακάρου, Ιωάννη Μούκα, Αρετή Αργυροπούλου, Αθανάσιο Ασημακόπουλο, Χρήστο Ακρίδα, Παναγιώτη Ζαμπάρα, Βασίλη Κωστόπουλο, Λαμπρινή Σακκά και Κωνσταντίνο Πεγιάζη

Οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», τιμώντας τους Μεσολογγίτες που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά κάθε ελεύθερου ανθρώπου, συμμετείχαν στον 75ο Δρόμο Θυσίας Μεσολογγίου που διεξήχθη το Σάββατο 8/4 στην Ιερή Πόλη.
Σε ανακοίνωσή του ο πατρινός σύλλογος, αναφέρειε: "Στον αρχαιότερο αγώνα δρόμου της χώρας που διεξάγεται ανελλιπώς από το 1946 τιμώντας τους περίπου 1700 Αγωνιστές και τα 4 γυναικόπαιδα που θυσιάστηκαν πολεμώντας, κατά την Έξοδο των Ελευθέρων πολιορκημένων, μέχρι να φτάσουν στην Ιερά μονή Αγίου Συμεώνος, ο «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» εκπροσωπήθηκε με τους Κατερίνα Πρισακάρου, Ιωάννη Μούκα, Αρετή Αργυροπούλου, Αθανάσιο Ασημακόπουλο, Χρήστο Ακρίδα, Παναγιώτη Ζαμπάρα, Βασίλη Κωστόπουλο, Λαμπρινή Σακκά και Κωνσταντίνο Πεγιάζη.
Η δρομέας του Συλλόγου Κατερίνα Πρισακάρου κατέκτησε την 3η θέση στην Κατηγορία των Γυναικών και βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Κήπο των Ηρώων, σε μια συγκινητική τελετή που περιλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Εξόδου που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου.
Ιδιαίτερη τιμή για το Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» αποτέλεσε και η επιλογή του 78χρόνου Μαραθωνοδρόμου του Συλλόγου, Κωνσταντίνου Πεγιάζη, να εκφωνήσει τον όρκο των αθλητών πριν την εκκίνηση του αγώνα στην Ιερά Μονή του Αγίου Συμεώνος...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports