Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα επίθεση από σκύλο, έξω από το νοσοκομείο του Ρίου- «Περισσότερο από τον πόνο και το φόβο με πείραξε η αδιαφορία» 

Πάτρα: Νέα επίθεση από σκύλο, έξω από το...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης έρχεται να προστεθεί στη λίστα που συνεχώς μακραίνει.

Γιγαντώνεται το πρόβλημα με τις επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας ενώ ένα νέο περιστατικό επίθεσης έρχεται να προστεθεί στη λίστα που συνεχώς μακραίνει.

Αυτή τη φορά η επίθεση σημειώθηκε στην πύλη του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Ανδρέας Κεπενός, «την Κυριακή το μεσημέρι μπήκα με το μηχανάκι μου στο χώρο του νοσοκομείου, από την κεντρική είσοδο για να επισκεφθώ τη μητέρα μου που  νοσηλεύεται. Ξαφνικά έρχεται ένας σκύλος και με πιάνει από το αριστερό παπούτσι ενώ ήμουν εν κινήσει. Προσπάθησα να ισορροπήσω και τελικά σταμάτησα τη μηχανή στην άκρη.

Κάποια στιγμή έφυγε ο σκύλος πριν μου κάνει μεγάλη ζημιά, μου έκανε μία μελανιά. Μου είπαν αργότερα ότι είναι και εμβολιασμένος. Πήγα στα επείγοντα και ένας ορθοπεδικός φρόντισε το πόδι μου και μου το έδεσε. Απευθύνθηκα στη διοίκηση του νοσοκομείου και στην ασφάλεια, γιατί το χειρότερο ήταν ότι τη στιγμή που δέχθηκα την επίθεση κανείς από τους ανθρώπους της ασφάλειας που βρίσκονταν στην είσοδο δεν ήρθε να με βοηθήσει. Δεν ήρθαν να δουν ούτε αν χρειάζομαι κάτι. Πιο πολύ από τον πόνο και τον φόβο με πείραξε αυτό. Έδειξαν αδιαφορία. θα μπορούσε στη θέση μου να είναι ένα παιδί, ένας ηλικιωμένος, ένας ανήμπορος.

Όλοι μου είπαν ότι για τα αδέσποτα είναι υπεύθυνος ο Δήμος όμως θεωρώ ότι όλοι μαζί, Δήμος, Πανεπιστήμιο, νοσοκομείο και φιλοζωικές οργανώσεις, πρέπει να κάνουν κάτι. Όσο δε βρίσκονται λύσεις, το πρόβλημα γιγαντώνεται, μαζεύονται κι άλλα αδέσποτα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις