Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λιάνη: Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου στη δημοπρασία δεν ήταν τα εμβληματικά

 Λιάνη: Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου ...

Τα γυαλιά πουλήθηκαν για 25.000 ευρώ και τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Δήμητρα Λιάνη σxoλίασε  τη δημοπρασία κατά την οποία πωλήθηκαν τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου έναντι 25.000 ευρώ.

Μάλιστα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η κ. Λιάνη δεν αμφισβήτησε ότι τα γυαλιά που τέθησαν σε δημοπρασία είναι τα αυθεντικά. Όμως υποστήριξε ότι δεν ήταν τα βασικά γυαλιά του Ανδρέα που φορά σε μια σειρά από γνωστές φωτογραφίες, αλλά ένα εφεδρικό ζευγάρι.

«Ήθελα να εστιάσω σε τρία σημεία. Πρώτον, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχουν πάει στην "Ελπίδα", γιατί πραγματικά το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σημαντικότατο για την Ελλάδα και έλειπε. Δεύτερον, ότι ήταν το πιο ακριβό τίμημα που έγινε σε αυτή τη δημοπρασία από διάφορες προσωπικότητες. Για παράδειγμα, το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε να είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 25.000 . Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα, όχι  ενός απλός πολιτικού.» είπε στον ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «και γι’ αυτό επίσης είμαι χαρούμενη γιατί υπάρχει στις καρδιές και στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν τεράστιος μύθος. Τρίτον ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα "εμβληματικά" γυαλιά; Δεν αμφισβητώ ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα αλλά τα "εμβληματικά" όπως τα λένε που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ. Εγώ τα έχω στη διάθεσή μου, γι’ αυτό σας το λέω», αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight