Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Τα σπάει» η Μάιλι Σάιρους, στο θρόνο της διεθνούς ακροαματικότητας το τραγούδι Flowers

«Τα σπάει» η Μάιλι Σάιρους, στο θρόνο τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σας βρήκαμε την υπόκρουση του φετινού Πάσχα, αν βέβαια σας αρέσει η αμερικάνικη ποπ της ερωτικής απογοήτευσης

Μέσα σε λιγότερο από ένα τετράμηνο απογειώθηκε το hit της αμερικανίδας performer Μάιλι Σάιρους με τίτλο «Flowers- Λουλούδια». Αυτή τη στιγμή θεωρείται το κορυφαίο κομμάτι παγκοσμίως σε απήχηση, δηλαδή την τοποθέτησε στον pop θρόνο κανονικά.

Όπως έγραψε το Variety, βασισμένο στην πηγή δεδομένων μουσικών πωλήσεων Luminate, «οι παγκόσμιες ροές μουσικής έφτασαν το ένα τρισεκατομμύριο στις 31 Μαρτίου – χάρη στην κορυφαία επιτυχία της τραγουδίστριας που καταλαμβάνει τα 1,16 δισ. από αυτές τις ροές.

Το συγκεκριμένο single από το τελευταίο της άλμπουμ, Endless Summer Vacation, κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου μαζί με το βίντεο, με το κοινό να αναρρωτιέται εάν αναφέρεται στον άδοξο γάμο της με τον κούκλο ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ. Τότε το τραγούδι πρώτευσε στο Billboard Hot 100 για έξι εβδομάδες και κατόπιν πέτυχε τις περισσότερες μεταδόσεις σε μία εβδομάδα στην ιστορία του Spotify, όπως επιβεβαιώθηκε σε ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας της Μάιλι.

Ως το πρώτο τραγούδι της που έφτασε στο Νο. 1 του Billboard Global 200 chart, είναι και το πιο επιτυχημένο κομμάτι στο άλμπουμ της (Την ανταγωνίζεται σε δημοτικότητα μόνο το το remix του «Die For You» του The Weeknd με τη συμμετοχή της Αριάνα Γκράντε).

«Μπορώ να αγοράσω στον εαυτό μου λουλούδια / Να γράψω το όνομά μου στην άμμο / Να μιλάω στον εαυτό μου για ώρες / Να λέω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις/Μπορώ να πάω τον εαυτό μου για χορό / Και μπορώ να κρατήσω το χέρι μου /Ναι, μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από σένα», λένε οι στίχοι του τραγουδιού της 30χρονης pop star από το Τενεσί. 

Μας καλεί να ευτυχίσουμε ακόμα και χωρίς ταίρι. Να αφήσουμε ως singles πίσω μας σχέσεις που πάνε κατευθείαν για χωρισμό. Το «Flowers» παραπέμπει και στην πυρκαγιά στο σπίτι του ζευγαριού στο Μαλιμπού, αν και οι καταχρήσεις του ενός και του άλλου ήταν που τους οδήγησαν σε χωριστούς δρόμους.

 Ειδήσεις Τώρα

Κέιτ Μίντλετον: «Σέταρε» το royal blue με τα …παιδιά της για το Πάσχα

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 15χρονου από αστυνομικό – «Τον πάταγε για 4 λεπτά»

Ν.Δ.: Γιατί αναβλήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα και η φημολογία για ανακατατάξεις και παρασκήνιο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View