Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Pop summer: Οι ξένοι super stars που αναμένονται να ξεσηκώσουν τα πλήθη στην Αθήνα

Pop summer: Οι ξένοι super stars που ανα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Rosalia, Robbie Williams, Florence And The Machine καταφθάνουν Ιούνιο και Ιούλιο ξεσηκώνοντας τον ποπ εαυτό μας

Πέρα από το όνομα του ιταλού τενόρου Αντρέα Μποτσέλι (στου οποίου τη συναυλία στο ΟΑΚΑ αναφερθήκαμε πρόσφατα) και κορυφαίες ροκ μπάντες σαν τους Guns & Roses, το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα έχει αναστατώσει το πανελλήνιο κοινό με τις πολυαναμενόμενες αφίξεις δημοφιλέστατων stars της ποπ.

Τρία διάσημα ονόματα έχουν σημάνει συναγερμό για εξασφάλιση εισιτηρίων: Μιλάμε βέβαια για Rosalia, Robbie Williams, Florence And The Machine. Ερμηνευτές- performers που έχουν εξελιχθεί σε celebrities με την ευρύτερη έννοια της δημοτικότητας.

 

Rosalía – 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού


Η Rosalia είναι αδιαμφισβήτητη Ισπανίδα super star και δημοφιλέστατο pop icon των ημερών μας διεθνώς. Η 30χρονη Καταλανή ιέρεια της λάτιν ποπ, που θεωρείται η ευρωπαική απάντηση σε Μπιγιονσέ και Ριάνα, έρχεται για πρώτη φορά, με συνδιοργανωτές το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.  

Μπλέκοντας flamenco,  salsa,  bachata  με hip hop και r&b έκανε από το 2018 τη διαφορά με το άλμπουμ «El Mal Querer», «σαρώνοντας» τα Latin Grammy Awards και εισβάλλοντας στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών. Το show που θα παρουσιάσει χαρακτηρίστηκε από τους New York Times ως «μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει τα τελευταία πέντε χρόνια». Ποιος δεν ξέρει τα άσματα «Malamente» και «Pienso en tu Mirá»;

Robbie Williams – 1 Ιουλίου στο Terra Vibe Park

Επιστρέφει στην ελληνική πρωτεύουσα το μεγάλο αστέρι και άτακτο παιδί της βρετανικής ποπ Ρόμπι Γουίλιαμς. Μετά την καταιγιστική του εμφάνιση στο Terra Vibe το 2015 θα είναι ξανά εδώ υποσχόμενος μια συναυλία- εμπειρία. Ο 49χρονος καλλιτέχνης γιορτάζει φέτος τα 25 του χρόνια στο μουσικό στερέωμα και το πρόγραμμα προμηνύεται λαμπερό και θριαμβευτικό. Θυμίζουμε πως είναι κάτοχος  18 Brit Awards και έχει αναδειχθεί  Best British Male Artist τέσσερις φορές, ενώ φιγουράρει στο UK Music Hall of Fame  έχοντας ψηφιστεί Greatest Artist της δεκαετίας του ’90. Εμπνευσμένος από τους Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν, Ελβις και Φρέντι Μέρκιουρι θεωρείται «μορφή» στο χώρο του. Απασχολεί διαρκώς τα media με την αιρετική του προσωπικότητα, το εκκεντρικό του style αλλά και τις ροπές του στις εξαρτήσεις και τις ψυχικές διαταρραχές . Η σεξουλικότητά του επίσης έχει προκαλέσει πολύ «φασαρία». Το βέβαιο όμως είναι πως ξέρει να δίνει πραγματικά ρεσιτάλ, από τη στιγμή που ξεκίνησε σόλο καριέρα μετά την εποχή των Take That

 

Florence And The Machine – 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού

Η εμφάνισή των Florence and The Machine στο EJEKT Festival 2023 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Dance Fever Tour. To περιζήτητο συγκρότημα θα αναδείξει  στα μέρη μας το ομώνυμο album που κυκλοφόρησε τον Μαϊο, καθώς και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Εκπροσωπώντας την βρετανική indie pop rock απασχολεί τη σόουμπιζ από το 2007, με την τραγουδίστρια Φλόρενς Γουέλς να έχει εξελιχθεί σε είδωλο της σκηνής και όχι μόνο. Η αναγεννησιακή της φιγούρα μαγνητίζει μεμιάς και πλέον έχει συνδεθεί με αιθέρια φορέμετα του οίκου Gucci, του οποίου υπήρξε ambassador. Τραγουδάει ξυπόλυτη αντιπροσωπεύοντας το δικό της boho style. H ίδια έχει περιγράψει την εικόνα της σαν «Oφηλία» με γοτθικά στοιχεία όντας φανατική λάτρης της λογοτεχνίας εποχής. Το πρώτο άλμποουμ τυ γκρουπ Lungs (2009), πρώτευσε στα UK Albums Chart κι απέσπασε το Brit Award  του Best British Album. Και τα τέσσερα επόμενα όμως είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το 2018 η Γουέλς υπέγραψε το Useless Magic, ποιητική συλλογή συνδυασμένη με εικονογράφηση. Το «άγγιγμά» της ως περσόνα έχει άλλωστε σφραγίσει την ταυτότητα του γκρουπ.

 Ειδήσεις Τώρα

Ψάρεψαν καρχαρία 3 μέτρων ανοιχτά της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου- ΒΙΝΤΕΟ

Εκλογές 2023: Τα βήματα για να μάθετε πού ψηφίζετε

Θάλεια Ματίκα: Ας τελειώσει κάποια στιγμή το πρότυπο της τέλειας μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View