Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου έξω από το σχολείο του - Σοκαριστικές εικόνες

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου έξω από το σχ...

Η μητέρα του ανήλικου περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε ο γιος της

Συγκλονίζουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ένα 15χρονο αγόρι το οποίο δέχεται απανωτά χτυπήματα, μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα, ακριβώς έξω από το σχολείο του.

Το παιδί που πηγαίνει σε ένα από τα πιο γνωστά σχολικά συγκροτήματα της Αθήνας φαίνεται να έχει πέσει κάτω και να μην αντιδρά.

 «Έξω από το σχολείο, την ώρα που σχολούσε, ήταν τέσσερα παιδιά που τον πλεύρισαν. Του ζήτησαν να πάει μαζί τους σε κάποιο παραπέρα σημείο, δεν ήθελε ο μικρός, ήθελε να φύγει. Ο ένας τον έπιασε από τον σάκο, τον τράβηξε, τον πήγαν σε απόμερο σημείο. Του έριξαν μία μπουνιά στο πρόσωπο. Το παιδί έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι κι άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι», είπε η μητέρα του 15χρονου στην τηλεόραση του MEGA.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 15χρονος στην αστυνομία, πριν από πέντε μήνες, είχε τσακωθεί με έναν άγνωστο νεαρό γιατί μπήκε, χωρίς να έχει καμία δουλειά, στην ομάδα του viber στην οποία ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο συμμαθητές.

 Ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά το αγόρι, είναι αυτός με τον οποίο είχε τσακωθεί ο 15χρονος διαδικτυακά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Μαρτίου, με τη μητέρα του 15χρονου να δηλώνει στο MEGA πως το παιδί της ξυλοκοπήθηκε για το τίποτα.

«Το παιδί που χτύπησε το δικό μου ήταν μέσα στο σχολείο και καθόταν με την κοπέλα αυτή (σ.σ.: την κοπέλα που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό) λίγα μέτρα πιο κει», είπε.

Ο 15χρονος προσπαθεί μετά την επίθεση να το ξεχάσει, σύμφωνα με τη μητέρα του.

«Προσπαθούμε να ζήσουμε φυσιολογικά, σαν να μην έγινε κάτι, αλλά τον βλέπω… Υπάρχουν κι άλλα θέματα bullying, που τα μάθαμε παραπλεύρως και γίνονται σε άλλα παιδιά. Θέλει να μπει μπροστά να τα σώσει. Δεν καταλαβαίνω πόση ευθύνη έχει πια ένα σχολείο κι ας μην έγινε το γεγονός μέσα στο σχολείο», είπε η μητέρα του 15χρονου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις