Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα – Κατέρρευσε στο άκουσμα η Σταυρούλα

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα – Κατέρρευ...

Ένας ακόμη παίκτης εκτός ριάλιτι

Τον παρουσιαστή του Survivor All Star Γιώργο Λιανό συνάντησαν για ένα ακόμα βράδυ η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού που προβλήθηκε στο τελευταίο μέρος του χθεσινού επεισοδίου.

Πριν από αυτό, όμως, παρακολουθήσαμε ακόμα μια δυναμική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης με μοναδικό στόχο το έπαθλο φαγητού. Κάτι που κατόρθωσαν να κερδίσουν, με σκορ 10 έναντι 7, οι Μπλε στο Survivor All Star της Πέμπτης.

Έτσι, όλοι οι παίκτες του Survivor All Star συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν το όνομα εκείνου που θα έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στον τάκο και μόνο η θετική ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα μπορούσε να τους χαρίσει την πολυπόθητη παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Και αυτή που αποχώρησε από το Survivor All Star ήταν η… Ελένη Χαμπέρη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight