Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: «Ο Νίκος Μπάρτζης μάς κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας»

Survivor All Star: «Ο Νίκος Μπάρτζης μάς...

"Ρε συ Νίκο, αλήθεια, όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προσπαθείς εσύ να το δημιουργήσεις;" αναρωτήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα

Στον απόηχο του τελευταίου συμβουλίου του Survivor All Star κινήθηκαν η μπλε και η κόκκινη ομάδα το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα, η κόκκινη ομάδα δεν δίστασε να εκφράσει λόγο αιχμηρό για τον Νίκο Μπάρτζη και τις τακτικές που φαίνεται να ακολουθεί μέχρι αυτή την ώρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 
Ειδικότερα, στην παραλία της κόκκινης ομάδας, η Αφροδίτη Σκαφίδα παρατήρησε πως «το γεγονός είναι ότι ο Νίκος δεν ήθελε να παίξει στον προηγούμενο αγώνα που έπαιξε και έλεγε ότι πονάει, δεν ήταν καλά, «βάζετε την υγεία πιο κάτω από τον πόντο» έλεγε. Τον είδαμε σε έναν αγώνα που είχε να κάνει με τράβηγμα και είχε πει ότι δεν θα παίξει».

«Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν τόσο ωραία γιατί χάσαμε τον αγώνα επικοινωνίας. Το έπαθλο επικοινωνίας, που το θέλαμε τόσο πολύ, το χάσαμε σε έναν αγώνα που νομίζω πως ήταν για εμάς. Ήταν αγώνας ποδοσφαιρικός οπότε είχαμε άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο. Και δυστυχώς χάσαμε στο flag race! Φτάσαμε εκεί και έπαιξε ο Στέλιος με τον Νίκο, ο οποίος Νίκος από ότι φαίνεται μας κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης.

«Γιατί στον προηγούμενο αγώνα είχε ένα θέμα πολύ σοβαρό με το πόδι του, το οποίο η κόκκινη ομάδα λέει πως δεν το σεβάστηκε. Ο ίδιος από την αρχή έλεγε ότι «δεν έχω τον στόχο, δεν θα παίξω». Μπήκε να παίξει και μετά τα έριχνε σε εμάς ότι εμείς δεν σεβόμαστε καθόλου την ασυλία».

 «Βλέπει ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα έχει μπάλα και ως ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει κάποια πράγματα αλλά είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνισμα γιατί στρεσάρεις το πόδι σου. Έχει να κάνει με τράβηγμα και πάρα πολύ πίεση όσον αφορά το κορμί, τόσο σωματική όσο και πάνω στα πόδια σου. Βλέπουμε λοιπόν τον Νίκο να λέει ότι θα ματσάρει, το κάνει στο πρώτο run, ματσάρει στο δεύτερο run και βγαίνει και στο flag race. Δεν ξέρω, ρε παιδί μου.

Ρε συ Νίκο, αλήθεια, όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προσπαθείς εσύ να το δημιουργήσεις; Εμένα μου φαίνεται ότι ναι μεν υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά εσύ το μεγαλοποιείς» διευκρίνισε, επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα για τον παίκτη της μπλε ομάδας στο Survivor All Star.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight