Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μιχάλης Σαράντης για Αρσενίου: «Αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας»

Μιχάλης Σαράντης για Αρσενίου: «Αστείο ν...

Ο ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τη θέση της γυναίκας στο σπίτι

Ο Μιχάλης Σαράντης σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας στο σπίτι.

Όπως είπε ο τραγουδιστής, τηρεί τα παραδοσιακά πρότυπα και θα ήθελε η γυναίκα του να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Ο Μιχάλης Σαράντης από την άλλη μεριά, βλέπει διαφορετικά το ζήτημα και αναφέρθηκε σε αυτό στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

«Για εμένα και τον πατέρα μου, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες, οι γυναίκες ήταν η ζωή μας, το σπίτι μας. Και είναι ακόμα. Να πω καταρχάς, ότι η μαμά μου δούλευε σαν σκυλί μαζί με τον μπαμπά μου. Δεν εξυπηρετούσε κανείς κανέναν. Οι γονείς μου είχαν πλεχτήριο, φτιάχνανε υφάσματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο παππούς μου ήταν ράφτης και με κάποιον τρόπο, η δική μου οικογένεια μετασχημάτισε αυτό που είχε ξεκινήσει ο παππούς μου», συμπλήρωσε.

Τόνισε μάλιστα πως κανείς δεν έβλεπε τον άλλο σαν «υπηρέτη» του. «Δεν υπήρχε το θέμα στο σπίτι ότι κάποιος εξυπηρετεί κάποιον άλλο. Η μαμά μου ήταν Ράμπο στο σπίτι κι η γιαγιά μου επίσης. Όλο αυτό το πράγμα με την εξυπηρέτηση, ότι σου μαγειρεύω κλπ, για εμάς ήταν αστείο. Όλες οι γυναίκες στην οικογένειά μας ήταν "Ράμπο"», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Οι αδερφές μου επίσης, είναι πολύ προκομμένες, δουλεύουν. Για μένα κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, έτσι έχω μεγαλώσει. Μου φαίνεται αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας, τα θεωρώ αυτονόητα αυτά», εξήγησε αργότερα.

Τέλος, αναφορικά με τη σύντροφό του, Mαίρη Μηνά, δήλωσε: «Δεν ρώτησα τη γυναίκα μου αν ξέρει να μαγειρεύει ή αν ξέρει να κάνει δουλειές. Δεν είναι ότι κατάγομαι από καμιά οικογένεια αστική, μεγάλωσα σε μια πολύ κανονική, λαϊκή οικογένεια που θεωρούνταν δεδομένα αυτά που συζητάμε».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight