Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός στην Ξάνθη για την εξαφάνιση ιερέα

Συναγερμός στην Ξάνθη για την εξαφάνιση ιερέα

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του αλλά όχι εκείνος

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση – για μια ακόμη φορά – των εθελοντών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ιερέα του Πετροχωρίου.

Τα ίχνη του πατέρα Γεώργιου χάθηκαν τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη (28/03) το πρωί δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι.

Στην περιοχή επιχειρούν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ από τη Βάση Ετοιμότητας Παρανεστίου Δράμας, η ΕΟΔ Ξάνθης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Μάλιστα, έχει επιστρατευτεί ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΟΔ που «χτενίζει» την περιοχή.

Προς το παρόν, όπως αναφέρει το xanthinea.gr οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο η συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών και των εθελοντών συνεχίζεται.

«Συμμετοχή της ΕΟΔ Ξάνθης με 3 εθελοντές διασώστες και ένα σκύλο έρευνας και διάσωσης στις έρευνες της εξαφάνισης του ιερέα στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Οι έρευνες αρχικά γίνονται στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε το όχημά του ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι και εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι έρευνες των εθελοντών μας σταμάτησαν για σήμερα και θα συνεχιστούν αύριο αν υπάρχει ανάγκη» σημειώνει η ΕΟΔ.

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού του ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» τονίζει από την πλευρά του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης που συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στις έρευνες με μια ομάδα δέκα ατόμων. Ο πατέρας Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος οικογενειάρχης, που κατοικεί στο Μικρό Τύμπανο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις