Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης -«Της είχαν κάψει και τα μαλλιά» καταγγέλλει η μητέρα της

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης ...

Ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από συνομήλικές της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα βιντεοσκόπησαν την επίθεση και την ανέβασαν στο TikTok.

Το Live News αποκαλύπτει το βίντεο που δείχνει τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε 15χρονη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η μητέρα της μαθήτριας καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα επίθεσης και άγριου bullying.

Μια ανήλικη αρπάζει τη 15χρονη μαθήτρια από τα μαλλιά, τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο και τη χτυπά με μανία στο σώμα και στο κεφάλι.

 Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίθεση σημειώθηκε έξω από μια πιτσαρία.

 «Αυτό έγινε συγκεκριμένα εδώ, έξω από την πιτσαρία. Τράβηξαν ένα κοριτσάκι και το πλάκωσαν στο ξύλο», είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

 Η μητέρα του κοριτσιού καταγγέλλει μάλιστα πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Κάνει λόγο για βρισιές, χτυπήματα μέχρι και κάψιμο των μαλλιών της. Όλα αυτά, μέσα στον χώρο του σχολείου.

Όπως λέει, η κόρη της πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές, κάτι που έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση χωρίς, όμως, όπως υποστηρίζει, να έχει υπάρξει κάποια αντίδραση.

 Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, το βίντεο το τραβούσε μια τρίτη κοπέλα που σε συνεννόηση με τη δράστιδα το ανέβασαν στο TikTok.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις