Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

ΣΔΥΠ: Η μεταφορά του Ιερού Λαβάρου της Επανάστασης και η κατάθεση του Δάφνινου Στεφανιού

ΣΔΥΠ: Η μεταφορά του Ιερού Λαβάρου της Ε...

Άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας, για 42η χρονιά, πιστός στα διαχρονικά ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, συμμετείχε και φέτος στην τιμητική εκδήλωση κατάθεσης του ενδόξου Λαβάρου της Επαναστάσεως, επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Δήμοι Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πατρέων.
Τα μέλη του συλλόγου, παρέλαβαν το Ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως της Μονής Αγ. Λαύρας Καλαβρύτων και το Δάφνινο Στεφάνι από τους μαθητές του Γυμνασίου Φαρών, στα πλαίσια της ειδικής εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, το μεσημέρι της 24ης Μαρτίου 2023. Σε μία άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, οι αθλητές μετέφεραν το δάφνινο στεφάνι έως την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων Πάτρας.

Οι δρομείς του Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΑΣ, Παναγιώτης Γκίζας & Χρήστος Μηλιτσόπουλος κατέθεσαν το δάφνινο στεφάνι στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού. Το Ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως παραδόθηκε από τους δρομείς, Διονύσιο Σιδέρη & Κωνσταντίνο Λαγουδάκη.
Φυσικά, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση έκλεισε με το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports