Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαγονήσι - Τραυματισμός 16χρονου: Τι στοιχεία έχουν στα χέρια οι Αρχές που ίσως μαρτυρήσουν τους δράστες

Λαγονήσι - Τραυματισμός 16χρονου: Τι στο...

Ερωτηματικά για το αιματηρό επεισόδιο

Μυστήριο επικρατεί γύρω από το αιματηρό περιστατικό που συνέβη στο Λαγονήσι το βράδυ της Παρασκευής, με έναν 16χρονο να πυροβολείται από άγνωστο, την ώρα που ο φίλος του σοκαρισμένος γλύτωσε.

 Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα προκειμένου οι Αρχές να εντοπίσουν το άτομο που άνοιξε πυρ στη μέση του δρόμου και τραυμάτισε στο πόδι τον 16χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα. Αν και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά θα προσπαθήσουν όπως μεταδίδει το OPEN, μέσω βαλλιστικής έρευνας να δουν αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε έχει ξαναχρησιμοποιηθεί αλλού.

Τα παιδιά έχουν δώσει μία πρώτη κατάθεση για όσα βίωσαν ενώ αυτή την ώρα οι Αρχές αναζητούν αν υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που μπορεί να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μάλιστα, αναμένεται να ξαναπάρουν κατάθεση από τα δυο παιδιά μήπως θυμηθούν στοιχεία που μπορεί να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Το χρονικό
 Όλα ξεκίνησαν όταν τα δυο παιδιά κατά τις 11 το βράδυ και ενώ γυρνούσαν πέρασαν μπροστά από ένα αμάξι με φιμέ τζάμια. Τότε το ένα ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι. Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας Suzuki ξαφνικά κατέβηκε από αυτό και κινήθηκε πεζός προς το μέρος δύο παιδιών στην οδό Κολοκοτρώνη λέγοντάς τους κάτι επιθετικά σε ξένη γλώσσα.

 Τα παιδιά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και για αυτό προσπάθησαν να φύγουν γρήγορα από το σημείο. Ξαφνικά το άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο δεξί μηρό. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν περισυλλέξει από το σημείο κάλυκα 9 μμ. και προσήγαγαν 4 άτομα που όμως δεν προέκυψε ότι είχαν σχέση με το περιστατικό.

 Αυτό που επισημαίνει συγγενής του 16χρονου είναι ότι τον έπιασε από τον ώμο και στα αγγλικά του είπε «έλα», προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις