Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάσωση εγκλωβισμένων στο εστιατόριο

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δι...

Συναγερμός σήμανε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε γνωστό εστιατόριο

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ ένα βίντεο με πλάνα από τη διάσωση και τον απεγκλωβισμό ατόμων από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πυροσβέστες, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται πως ο υπάλληλος καθαριότητας του καταστήματος που τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν μόνος στο εστιατόριο, ανέφερε πως τρεις άγνωστοι δράστες έσπασαν την τζαμαρία, πέταξαν κάποιο εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να αρπάξει αμέσως φωτιά.

Την ύπαρξη του επιταχυντή, ενισχύει και η κατάσταση που συνάντησαν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αφού η φωτιά αμέσως πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Από αυτή την καταστροφή ευτυχώς δεν υπήρξαν τραγικές συνέπειες για έναν 50χρονο άντρα από διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου που χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και μίας τετραμελούς οικογένειας με δύο παιδιά εκ των οποίων των ένα μωρό, από τον τέταρτο όροφο, όπου μάλιστα το μωράκι χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις