Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη - Τα ερωτήματα για το 1,8 εκατ.

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Ομολογεί ότι πιάσ...

«Μετά την παραδοχή ο κ. Παπαθανάσης να πει με τι ποσό ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα για χρέη 1,8 εκατ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα

Παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τον διακανονισμό πέτυχε ο Νίκος Παπαθανάσης, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μετά την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με το δάνειο των 1,8 εκατ. ευρώ.

«Ο κ. Παπαθανάσης ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντάς ότι χιλιάδες δανειολήπτες δεν μπορούν να πετύχουν ανάλογη συμφωνία με τις τράπεζες και χάνουν τα σπίτια τους.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο ίδιος ως υπουργός κομπάζει πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του. Μετά την απάντηση του πάντως, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα ερωτήματα παραμένουν:

Σε τι ακριβώς συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα και τι ποσό κατέβαλε;
Έγινε κούρεμα στις οφειλές του ύψους 1,8 εκατ. ευρώ;»
Καταλήγοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιέται εάν «οι χιλιάδες απελπισμένοι δανειολήπτες μπορούν να έχουν τον ίδιο συμβιβασμό και μεταχείριση από τις τράπεζες η είναι μόνο για υπουργούς του κ. Μητσοτάκη;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Παπαθανάσης ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Χιλιάδες δανειολήπτες και εγγυητές χάνουν τα σπίτια τους και ο ίδιος ως υπουργός κομπάζει πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του.

Μετά την απάντηση του πάντως, τα ερωτήματα παραμένουν:

Σε τι ακριβώς συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα και τι ποσό κατέβαλε;

Έγινε κούρεμα στις οφειλές του ύψους 1,8 εκατ. Ευρώ;

Μπορούν άραγε οι χιλιάδες απελπισμένοι δανειολήπτες να έχουν τον ίδιο συμβιβασμό και μεταχείριση από τις τράπεζες η είναι μόνο για υπουργούς του κ. Μητσοτάκη;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις