Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάρα Δαρμουσλή: «Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής του συζύγου μου»- Μιλά για τον εμπρησμό στο Cavaliere

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας

Το γνωστό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα. Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε στο enikos.gr εξηγώντας πως είναι σε σοκ καθώς μέσα σε μία στιγμή χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής του συζύγου της.

Η ίδια θέλησε πρώτα απ’ όλα να τονίσει πως «σημασία έχουν οι άνθρωποι» και αυτό που την ανησύχησε περισσότερο την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε είναι εάν υπάρχουν τραυματίες.

«Ο σύζυγός μου είχε γυρίσει στις 3 το πρωί» εξήγησε η Μάρα Δαρμουσλή ενώ το εστιατόριο τυλίχθηκε στις φλόγες σχεδόν δύο ώρες αργότερα. «Ξύπνησα νωρίς το πρωί γιατί έχω μωρό και είδα άπειρες κλήσεις στο κινητό μου» είπε για να διαπιστώσει στη συνέχεια τι είχε συμβεί.

Την ώρα της επίθεσης μέσα στο εστιατόριο ήταν ένας εργαζόμενος, ο οποίος καθάριζε. Εκείνος ήταν που κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είδε αγνώστους να πετούν μια φωτοβολίδα στο εσωτερικό.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα ενώ σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς το εστιατόριο που είναι και στέκι επωνύμων στεγάζεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές. Πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν ενοίκους μεταξύ των οποίων και μία μητέρα με το βρέφος της.

Οι φωτογραφίες από τις ζημιές στους ορόφους μαρτυρούν την δύναμη της φωτιάς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

πηγή enikos.gr

φωτο eurokinissi

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις