Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ένα «Υπόγειο» γεμάτο ιστορία με τα πιο λαχταριστά θαλασσινά της πόλης

Ένα «Υπόγειο» γεμάτο ιστορία με τα πιο λ...

Απολαμβάνουμε τις γεύσεις του στον καλαίσθητο χώρο του στην οδό Καρόλου

Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά καταστήματα εστίασης της πόλης.

Κατεβαίνοντας τα σκαλάκια στο «Υπόγειο» της οδού Καρόλου, οι θύμησες από ένα παρελθόν πιο αυθεντικό και πιο ρομαντικό, σε κατακλύζουν μέσω γεύσεων και μυρωδιών εθιστικών.

Ο νεότερος απόγονος της οικογένειας του Άγγελου Κονταξή, ο συμπαθέστατος Αντώνης, έχει φροντίσει να μεταφέρει την αγάπη και το μεράκι των προγόνων του που είχαν ξεκινήσει το «Υπόγειο» το μακρινό 1930, στην σημερινή εποχή.

Κι αυτό δεν το αντιλαμβάνεται κανείς μόνο από την καλαίσθητη διακόσμηση του χώρου, αλλά κυρίως από τις γεύσεις. Γεύσεις ιδιαίτερες, με ταυτότητα ισχυρή, σχεδόν μεθυστικές όπως το μπουργέτο, το τζατζίκι με το ροκφόρ και άλλα.

Τα θαλασσινά που θα απολαύσεις στο «Υπόγειο» δύσκολα θα τα συναντήσεις σε άλλη ταβέρνα στην πόλη. Πάντα φρέσκα και πάντα μαγειρεμένα με περίσσευμα αγάπης.

Και δεν μένουμε μόνο σε αυτά βέβαια. Απολαμβάνουμε και πλήθος άλλων σπιτικών γεύσεων -και ιδιαίτερων νηστίσιμων επιλογών αυτή την περίοδο-, συνοδεία γλυκόπιοτου κρασιού και λοιπών αποσταγμάτων.

Επιλέγουμε το «Υπόγειο» για να ξεφύγουμε, έστω και για λίγη ώρα, από την καθημερινότητα της πόλης, και να ταξιδέψουμε σε έναν άλλο κόσμο, όπου όλα είναι πιο αγνά και πιο αυθεντικά!

Το Υπόγειο

28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) 7, Πάτρα

Τ.: 261 043 1411

facebook.com/toypogeio1930

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life