Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δικογραφία για τη ληστεία σε βάρος άνδρα- Του πήραν σταυρό από το λαιμό και χρήματα

Πάτρα: Δικογραφία για τη ληστεία σε βάρο...

Αστυνομικό δελτίο

Εξιχνιάστηκε ακόμα μια ληστεία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, όπως αναφέρει η αστυνομία.

"Είχαν συλληφθεί την 16-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για διάπραξη ληστειών σε βάρος πεζών στην Πάτρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 17-3-2023 Συνελήφθησαν δυο άνδρες για ληστείες σε
πεζούς στην Πάτρα

Ειδικότερα, οι δυο κατηγορούμενοι την 15-3-2023, προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα και με την απειλή όπλου, του αφαίρεσαν από το λαιμό έναν σταυρό με την αλυσίδα, αξίας 300 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι κρατούνται και πρόκειται να απολογηθούν σήμερα στον Ανακριτή Πατρών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη  για αρπαγή και παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και αρπαγή.

Παράλληλα,όπως αναφέρει η αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα κατά περίπτωση σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.Ειδικότερα, την 18-3-2023 τα ξημερώματα, ο συλληφθείς με τους δυο κατηγορούμενους ενεπλάκησαν σε επεισόδιο, στον Πύργο, με συμμετοχή και άλλων ατόμων, όπου ο ένας κατηγορούμενος απέσπασε από την κατοχή του συλληφθέντα, όπλο, με το οποίο πυροβόλησε μία φορά στον αέρα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.


Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο τόπο του περιστατικού βρήκαν στο οδόστρωμα και κατέσχεσαν ένα κάλυκα πυροβόλου όπλου.Επιπλέον, ο συλληφθείς ενεργώντας από κοινού με τον ένα κατηγορούμενο, την 16-03-2023, με την απειλή βίας και με την χρήση πυροβόλου όπλου, εξανάγκασαν ημεδαπό άνδρα, αποστερώντας του την ελευθερία, να προβεί παρά τη θέληση του σε πράξεις για τις οποίες δεν υπήρχε υποχρέωση του. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια χειροβομβίδα και δύο πυροδοτικούς μηχανισμούς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαπές γυναίκες, διότι προχθές το βράδυ, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ηλικιωμένης, σε περιοχή του Αγρινίου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, έγγραφα, κλειδιά και είδη ρουχισμού συνολικής αξίας (2.000) χιλιάδων
ευρώ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και ενός ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι παραβίασαν περίφραξη εταιρίας σε περιοχή του Μεσολογγίου και αφαίρεσαν δύο ψυκτικά συστήματα φορτηγών αυτοκινήτων, αξίας (3.000) ευρώ και τα εμφόρτωσαν σε αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ: Στο πλαίσιο αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν και ακινητοποίησαν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν
οι δυο άνδρες και τους συνέλαβαν.
Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο κατηγορούμενοι αφαίρεσαν σίδερα από περιοχή του Μεσολογγίου, τα οποία πώλησαν σεεπιχείρηση, έναντι του χρηματικού ποσού των (40) ευρώ.Σε έρευνα που ακολούθησε στην επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν ημεδαπό άνδρα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος,
(προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης), ενώ βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής
:
• (1) ψυκτικό σύστημα
• (2) κοντέσερ και
• (1) ανεμιστήρα ψυκτικού συστήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις