Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Οι 729 αθλητές και αθλήτριες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα: «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους»

Οι 729 αθλητές και αθλήτριες που εντάχθη...

To υλοποιεί από φέτος ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο στήριξης της ομάδας «Επιλεγμένοι Αθλητές- Αθλήτριες ΕΑΣ»

Συνολικά 729 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 15 με 17 ετών (έτος γεν. 2006 –07–08). εντάχθηκαν στο πρόγραμμα με τίτλο «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους», το οποίο υλοποιεί από φέτος ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο στήριξης της ομάδας «Επιλεγμένοι Αθλητές- Αθλήτριες ΕΑΣ».
Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, «βασικός στόχος της επιλογής, είναι η συνέχεια από πέρυσι της καταγραφής και παρακολούθησης της προπονητικής πορείας και αγωνιστικής εξέλιξης των νέων αθλητών – αθλητριών και η συμμετοχή από φέτος σε κοινές προπονητικές συγκεντρώσεις με τους αρμόδιους επιτελικούς τεχνικούς της Ομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους». Κατά την υλοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιείται και ενημέρωση από την επιτροπή επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας.

Οι αρχικές επιλογές έγιναν μέσα από τη λειτουργία της κάθετης τεχνικής δομής του ΣΕΓΑΣ και μετά από συνεργασία των σωματειακών προπονητών, των τεχνικών συμβούλων των ΕΑΣ και των τεχνικών συμβούλων του αναπτυξιακού – σωματειακού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ.
Για την αρχική επιλογή ελήφθησαν υπ' όψιν εκτός από τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών – αθλητριών και οι αντίστοιχες τοπικές συνθήκες των σωματείων, αλλά και η υπάρχουσα υλικοτεχνική υποδομή για την προετοιμασία των αθλητών – αθλητριών.
Η κατηγορία θα είναι ανοιχτή για ένταξη αθλητών και αθλητριών στη διάρκεια της σεζόν, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά τις προτάσεις των επιτελικών τεχνικών μας μέσα από τη διαδικασία των προπονητικών συγκεντρώσεων.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports