Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παράδεισος των κυριών: Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση

Παράδεισος των κυριών: Μια έξοδος του Ντ...

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο

Παράδεισος των κυριών – Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 100
Οι εξελίξεις με την υπόθεση του Πασχάλη, έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Τζένη. Ταυτόχρονα όμως η στάση που κρατάει, φέρνει στην επιφάνεια συγκρίσεις ανάμεσα στη σχέση που έχει εκείνη με τον Πασχάλη και στη σχέση που έχει η Κούλα με τον Μεμά.

 Το ενδιαφέρον του Σωτήρη για την Όλγα, της δημιουργεί κι άλλα προβλήματα με τον Αποστόλη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι. Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση.

Ο Χριστόφορος μετά το νέο που μαθαίνει απ’ τον Μάρκο, προσπαθεί να κάνει το σωστό και να πείσει τον Άγη να κάνει το ίδιο. Η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, για την προέλευσή της. Θα μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.
Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight