Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο ναό Αγ. Μαρίνας την Παρασκευή 17/3 για τους Γ' Χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Πατρών

Στο ναό Αγ. Μαρίνας την Παρασκευή 17/3 γ...

Η ιερά ακολουθία θα αρχίσει στις 19.00 - Ο κ.κ. Χρυσόστομος θα κηρύξει και το Θείο λόγο

Στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας Πατρών θα βρίσκεται αυτή την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος καθώς θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο κ.κ. Χρυσόστομος θα κηρύξει και το Θείο λόγο. Στην ιερά ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών στο ναό της Αγίας Μαρίνας Μακρυγιάννη, θα ψαλούν Βυζαντινοί χοροί και τροπάρια υπό τη διεύθυνση του Σωτηρίου Καρυτινού, πρωτοψάλτου του παλαιού ιερού ναού του Αποστόλου Ανδρέου Πατρών και του πρωτοψάλτου του ιερού ναού της Αγίας Μαρίνας, Ανδρέου Κοτοπούλη.

* Να προσθέσουμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα του, ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος θα τελέσει το πρωί της Παρασκευής 17/3 τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξίου Πατρών που γιορτάζει (είναι μετόχι της ιστορικής Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα) ενώ την Κυριακή 19/3 της Σταυροπροσκυνήσεως θα τελέσει το πρωί τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου ενώ το απόγευμα στις 18.00 θα προεξάρχει στον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών στην άνω πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις