Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός: Σπάραξε το Twitter για τον ματωμένο γάμο της Μαρίνας με τον Αντώνη

φωτο glomex

φωτο glomex

Τι θα δούμε απόψε

Σπαραγμός επικράτησε στο Twitter για τον ματωμένο γάμο του Αντώνη και τις Μαρίνας. Οι τηλεθεατές σχολίαζαν  όσα είδαν στο επεισόδιο του Σασμού, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/3).

 

Το ζευγάρι, που η αγάπη τους άντεξε στο πέρασμα του χρόνου και στις πολλές κακοτοπιές, ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα πρόσωπα.Η Αργυρώ, η γιαγιά Ρηνιώ, η Ασπα και η Κατερίνα έντυσαν τη νύφη με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια και χορούς.

Και ο Αντώνης, όμως, ετοιμάστηκε έχοντας στο πλευρό τους επιστήθιους φίλους και συνεργάτες.Ωστόσο, η χαρά δεν θα κρατούσε για πολ, καθώς ο γάμος τους βάφτηκε με αίμα.

Ο Φαρμάκης που αποφυλακίστηκε, με εντολή της Αιμιλίας την ίδια ημέρα του γάμου, έστησε καρτέρι με σκοπό να πυροβολήσει την Μαρίνα για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της δικής του γυναίκας.

 

Ο Αντώνης τον είδε τη στιγμή που εκείνος ήταν έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη και μπήκε μπροστά για να σώσει την αγαπημένη του. Μετά τη σφαίρα που δέχθηκε, ο γαμπρός έπεσε στην αγκαλιά της νύφης, της οποίας το νυφικό γέμισε με αίματα.

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight