Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Τρία ακόμα ξεχωριστά events στο Patras Wine Fair

Τρία ακόμα ξεχωριστά events στο Patras Wine Fair

Στην έκθεση Patras Wine Fair στα πλαίσια του festival Patras Wine Week μεταξύ άλλων θα φιλοξενηθούν τρία ακόμα αξιόλογα event.

Το πρώτο οργανώνεται από την The Wine Connoisseurs, εταιρεία οινοτουρισμού και οινικών εκδηλώσεων. Το wine tasting θα πραγματοποιηθεί από την Ανδριάνα Φοή WSET (Diploma Cand.) WSET HESTIA Certified.

  • 50 Shades of Pink- The triumph of rose wines!

Κυριακή 12.03.2023, στις 12:00

Η αντεπίθεση των ροζέ κρασιών συνεχίζεται έχοντας ξεπεράσει εδώ και καιρό το στίγμα του «γυναικείου». Τα ροζέ κρασιά προσφέρουν και αυτά μία ατελείωτη γκάμα από χρώματα, αρώματα, blend ποικιλιών, αμπελοτόπια και γαστρονομικούς συνδυασμούς. Θα ανακαλύψουμε τους μύθους & την πραγματικότητα που κρύβονται πίσω από τα ροζέ κρασιά, την παγκόσμια ιστορία του, αλλά και την ιστορία του στην Ελλάδα, τα χρώματα και τα αρώματα μέσα από ένα wine tasting 7 «θανάσιμων αμαρτημάτων»! Κρασιά ξηρά, ημίγλυκα, ημιαφρώδη και αφρώδη.

  • Ένα οινικό παιχνίδι ανακάλυψης

Το δεύτερο έχει ως θέμα τις Βελτιωτικές Ποικιλίες με τον Κώστα Προβατά Dip WSET, ο οποίος μας καθοδηγεί σε μία οινογνωσία για τις βελτιωτικές ποικιλίες, όπως πχ το Chardonnay ή το Cabernet Sauvignon και άλλες, και πως αυτές χρησιμοποιούνται στα blend για να παντρευτούν τα χαρακτηριστικά τους με τις άλλες ποικιλίες και να δώσουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Κυριακή 12.03.2023, 15:00

  • Παλαίωση λευκών και ερυθρών κρασιών

Και ένα τρίτο event με θέμα τον τρόπο παλαίωσης λευκών και ερυθρών κρασιών από τον κ. Άρη Σκλαβενίτη Best Greek Sommelier 2023. Θα δοκιμαστούν συνολικά 6 οίνοι, σε σετ των 2. Θα δοκιμάζουμε δίπλα – δίπλα την φρέσκια εσοδεία με την παλαιωμένη για να δούμε πως εξελίσσονται στον χρόνο.

Κυριακή 12.03.2023, 17:00
 
 Πολυχώρος Royal Patras, Ακτή Δημαίων 51.
 
https://patraswinefair.gr/?p=612

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life