Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θοδωρής Μαραντίνης - Τέμπη: «Σαν πατέρας σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι το παιδί μου»

Θοδωρής Μαραντίνης - Τέμπη: «Σαν πατέρας...

"Σοκαριστική για όλους μας η τραγωδία στα Τέμπη" δήλωσε

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης την Πέμπτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος Onirama τοποθετήθηκε τόσο στην εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη όσο και στο κομμάτι της λειτουργείας των νυχτερινών μαγαζιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν αποφάσιζα να με δείτε τηλεοπτικά, σίγουρα θα με βλέπατε. Όλα όμως είναι σχετικά για το όποιο κόνσεπτ και, επειδή είμαι άνθρωπος της ομάδας, θεωρώ ότι έχει να κάνει πάρα πολύ με την ομάδα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σκέψεις. Νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω μια ψυχαγωγική εκπομπή, δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω πρωινό για παράδειγμα. Αυτό νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί δεν θα ήμουν καλός. Θέλει μια άλλη αντιμετώπιση στα πράγματα που δεν νιώθω ότι μπορώ να την εξυπηρετήσω. Αλλά ίσως μια ψυχαγωγική εκπομπή ή κάτι βραδινό που θα έχει λίγο μουσική και λίγο κουβέντα και λίγο χιούμορ και λίγο χορό νομίζω ότι μπορώ να το κάνω».

«Η τραγωδία στα Τέμπη ήταν σοκαριστική για όλους μας. Δεν τίθεται θέμα και ούτε μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι πολύ στενάχωρο και ως πατέρας κάποια στιγμή σκέφτηκα πως θα μπορούσε να είναι και το παιδί μου φοιτητής. Γιατί ήταν μικρά παιδιά οπότε αυτό σε κάνει και να στεναχωριέσαι περισσότερο και να σκέφτεσαι πράγματα. Θα ήθελα ως πολίτης αυτής της χώρας να μπορέσουμε να προλαμβάνουμε και όχι μετά από ένα βαρύ φόρο αίματος να πρέπει να διορθώνουμε τα πράγματα. Είμαστε πίσω σε αρκετά πράγματα και αρκετές δομές, υποδομές και καταστάσεις σε αυτή την χώρα αλλά καλό θα ήταν η εκάστοτε κυβέρνηση, ανεξαρτήτως χρώματος και πεποίθησης, να μπει σε μια διαδικασία να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών».

«Ο καθένας πενθεί με τον τρόπο του, ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά και νομίζω ότι προφανώς; υπήρχαν και διαφορετικές αντιμετωπίσεις στο θέμα της λειτουργείας των νυχτερινών μαγαζιών» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight