Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Lady Gaga δεν θα εμφανιστεί στην 95η τελετή απονομής των Όσκαρ

Η Lady Gaga δεν θα εμφανιστεί στην 95η τ...

Η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής & του κινηματογράφου είναι υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το "Hold My Hand" της ταινίας «Top Gun: Maverick»

Η σούπερ σταρ Lady Gaga δεν θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Hold My Hand» της ταινίας «Top Gun: Maverick» στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της τελετής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και υπεύθυνος της τηλεοπτικής μετάδοσης, Γκλεν Βάις επιβεβαίωσε την είδηση ότι η 36χρονη Lady Gaga, η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ, για τέταρτη φορά, με το τραγούδι της «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick», δεν θα το ερμηνεύσει ζωντανά τη βραδιά της απονομής των βραβείων.

«Προσκαλέσαμε και τους πέντε υποψηφίους. Έχουμε μια σπουδαία σχέση με την Lady Gaga και την ομάδα της. Είναι στα γυρίσματα ταινίας αυτή τη στιγμή. Εδώ, τιμάμε τη βιομηχανία κινηματογράφου και ό,τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία ... Θεώρησε ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει μια εμφάνιση του διαμετρήματος που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε και έχει η ίδια συνηθίσει. Έτσι, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή» δήλωσε ο Γκλεν Βάις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Η Lady Gaga έχει τιμηθεί με Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το «Shallow» από την ταινία «Ένα Αστέρι γεννιέται» του Μπράντλει Κούπερ το 2019, ταινία για την οποία η ίδια ήταν και υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight