Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άνοιξαν οι ουρανοί - Έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Πάτρα: Άνοιξαν οι ουρανοί - Έντονα φαινό...

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο Καιρός δείχνει το... δύστροπο πρόσωπό του από το πρωί σήμερα στην Πάτρα. Από νωρίς η συννεφιά ήταν έντονη και το ξέσπασμα της καταιγίδας δεν άργησε να έρθει.

Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για αλλαγή του καιρού αυτή την εβδομάδα μετά την καλοκαιρία στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ και τα ημερομήνια "έδειχναν" οτι ο Μάρτιος θα είναι αρκετά ψυχρός μήνας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη 07/03 από την αρχή του εικοσιτετραώρου.

Βροχές αναμένονται στα Επτάνησα, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Ανατολικό Αιγαίου, καθώς επίσης σε περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και από τις απογευματινές ώρες στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και θα συνοδεύονται από καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στην Πελοπόννησο. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα για χαλάζι μικρού μεγέθους στο Νότιο Ιόνιο. Χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη αποτυπώνονται τα εκτιμώμενα συνολικά ύψη βροχόπτωσης κατά της διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις