Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Διαβούλευση της διοίκησης του ΝΟΠ με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Διαβούλευση της διοίκησης του ΝΟΠ με την...

Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση

Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφτηκε το ΝΟΠ την Τρίτη (28/02/23) και μετά από συζήτηση με τα μέλη της διοίκησης πάνω τα τρέχοντα θέματα, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη στην χρονική επέκταση της παραχώρησης των παράλιων εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Η σημερινή θέση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί συνέχεια των σημαντικών αποφάσεων υπέρ του ΝΟΠ που είχε λάβει η κυβέρνηση του π. Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (τον Ιούνιο του 2018) όταν μαζί με την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Πατρέων, είχε ρητά αναφερθεί στο σχετικό νομοσχέδιο η αναγκαιότητα της αυτόνομης ύπαρξης και λειτουργίας του ΝΟΠ στις εγκαταστάσεις που του έχουν τιμής ένεκεν παραχωρηθεί από την Πολιτεία.
Η διοίκηση του ΝΟΠ ευχαριστεί από καρδιάς τους βουλευτές και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, για την επίσκεψη και την απροκάλυπτη υποστήριξη του οράματος του Ομίλου για λειτουργία και ανάπτυξη των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας σε μια δεύτερη χρυσή εκατονταετία δράσεων, επιτυχιών και διακρίσεων.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports