Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τουρκία: Συγκλονίζει ο πατέρας που κρατούσε το χέρι της νεκρής κόρης του - "Ήταν η στιγμή που έχασα τον κόσμο μου"

Τουρκία: Συγκλονίζει ο πατέρας που κρατο...

O Μεσούτ Χαντσέρ, μίλησε για την στιγμή που βρήκε την νεκρή κόρη του

Ήταν μια από τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου μετά τον σεισμό στην Τουρκία, αποτυπώνοντας χωρίς λόγια την τραγωδία χιλιάδων ανθρώπων και ραγίζοντας καρδιές.

Ο Μεσούτ Χαντσέρ, ο πατέρας που αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες να κρατάει το χέρι της νεκρής κόρης του ενώ εκείνη ήταν καταπλακωμένη από τα συντρίμμια μιας 8όροφης πολυκατοικίας στο Καχραμάνμαρας, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας - σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον καταστροφικό σεισμό - για τις τραγικές στιγμές που βίωσε.

«Εγώ δούλευα τη νύχτα. Την ώρα του σεισμού ήμουν στη δουλειά. Όταν άρχισε ο σεισμός, εγώ άρχισα να παίρνω τηλέφωνα στην οικογένειά μου. Δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με την οικογένειά μου. Μετά δοκίμασα ξανά μερικές φορές. Μετά άρχισα να παίρνω την κόρη μου. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Χωρίς να περιμένω, πήγα στο κτήριο που έμενε με τη μητέρα μου. Πήγα… Νύχτα… Ο σεισμός είχε αποτελειώσει εκείνο το κτήριο. Το κτήριο είχε γκρεμιστεί. Τα πάντα είχαν διαλυθεί. Πήγα στα χαλάσματα και φώναξα… Μήπως και ακούσει το όνομά της… αλλά δυστυχώς δεν άκουσα τη φωνή της κόρης μου» είπε ο Χαντσέρ σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

«Η κόρη μου ήταν έξω από τα χαλάσματα πάνω από τη μέση. Ήταν στο εξωτερικό μέρος των χαλασμάτων. Όταν είδα την κόρη μου σε αυτή την κατάσταση. Φυσικά δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Είναι η στιγμή που χάνεις τον κόσμο σου. Το να δω εκείνη τη στιγμή το άψυχο κορμί του παιδιού μου. Είναι κάτι τόσο σκληρό που δεν μπορείς να το εξηγήσεις» συνέχισε.

Ο Μεσούτ Χαντσέρ πλέον ζει με την ανάμνηση της αγαπημένης του κόρης, όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί του που έχασαν τους δικούς τους, στην τραγωδία των 7 ρίχτερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις