Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: "Μαμά έλα να με πάρεις, σκοτώθηκε κόσμος"- Η Κατερίνα σώθηκε γιατί την "πέταξε" έξω από το τρένο συνεπιβάτης της

Τέμπη: "Μαμά έλα να με πάρεις, σκοτ...

"Τη βρήκα από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα, αλλά δεν ήταν από την κόρη μου τα αίματα. Ήταν από άλλα παιδάκια"

Το λιγότερο σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφουν οι συγγενείς των ανθρώπων που βρέθηκαν στη μοιραία αμαξοστοιχία 62, η οποία συγκρούστηκε με την εμπορική στην κοιλάδα των Τεμπών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Ο πατέρας της 22χρονης Κατερίνας, η οποία σώθηκε από τη σύγκρουση των τρένων και τη φωτιά που ξέσπασε, συγκλονίζει με τα όσα μεταφέρει από το μοιραίο βράδυ της 1ης Μαρτίου.

"Δεν θυμάται τίποτα. Πετάχτηκε με το χτύπημα που έγινε, μαζί με το παλικάρι αυτό, που τη βοήθησε μετά" υποστήριξε στο Mega και συμπλήρωσε: "Έψαχνε να βρει το κινητό. Με το που έγινε το "μπαμ" και της λέει ‘καιγόμαστε’, την άρπαξε και την πέταξε έξω από το παράθυρο".

Φέρνοντας ξανά στη μνήμη του, το τηλεφώνημα μέσα στη νύχτα από την κόρη του, είπε: "Ήμασταν στο σπίτι, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ακούω να χτυπάει το τηλέφωνο της γυναίκας μου. Το σηκώνει και ακούω: ‘Μαμά, έλα να με πάρεις. Τράκαραν τα τρένα και σκοτώθηκε κόσμος. Έχει πάρει φωτιά’. Τρεις κουβέντες και έκλεισε και το τηλέφωνο αυτό που μας πήρε.

Σηκώθηκα μετά και πήγα στη Λάρισα. Σε μισή ώρα... Ούτε μισή ώρα. Όταν πήγα εκεί στο ατύχημα, την βρήκα από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα, αλλά δεν ήταν από την κόρη μου τα αίματα. Ήταν από άλλα παιδάκια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις