Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ωρωπός: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους διασώστες που έπλεναν με λάστιχο ηλικιωμένη

Ωρωπός: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους δι...

Προκαταρκτική εξέταση για τις εικόνες της ντροπής με πλήρωμα ασθενοφόρου, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Εισαγγελική έρευνα ξεκινά με αντικείμενο τις σοκαριστικές φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, στις οποίες εμφανίζεται πλήρωμα ασθενοφόρου να βρέχει με λάστιχο γυμνή γυναίκα που βρίσκεται ξαπλωμένη σε κουβέρτα σε πυλωτή πολυκατοικίας.

   Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε τη διενέργεια  ποινικής προκαταρκτικής έρευνας για τα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν βασανιστήρια και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας για το περιστατικό που δημοσιοποιήθηκε και φέρεται να έγινε το Σάββατο στον Ωρωπό με πλήρωμα ασθενοφόρου εταιρίας που έχει συμβληθεί με τον Δήμο για παροχή έργου.

   Ο δήμαρχος Ωρωπού με ανάρτησή του, χθες, ενημέρωσε πως για την υπόθεση διέταξε την διενέργεια ΕΔΕ και ζήτησε από την εταιρία ασθενοφόρων να απομακρύνει τους δύο εργαζόμενους που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.

 

«Το ξέρω το περιστατικό και δυστυχώς είναι αληθινό. Περιήλθε σε γνώση μου πριν από δύο ώρες και πραγματικά δεν έχω λόγια για να εκφραστώ. Είναι ντροπή. Είναι ξεφτιλίκι άνευ προηγουμένου που μας γυρίζει αιώνες πίσω» τόνισε σε έξαλλη κατάσταση στο GRTimes, o δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης.

Ο τελευταίος μάλιστα πρόσθεσε πως αν και Κυριακή, «ήδη έχουν κινηθεί η διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει ΕΔΕ για το περιστατικό. Το ασθενοφόρο δεν είναι του ΕΚΑΒ, είναι δημοτικό ωστόσο το διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη και του ζήτησα να μη σταματήσει τη λειτουργία του ασθενοφόρου, ωστόσο απαίτησα να απομακρυνθεί σήμερα κιόλας το συγκεκριμένο πλήρωμα. Πήγαμε το βράδυ στο γραφείο, ετοιμάσαμε τα έγγραφα και αύριο μπαίνει πρωτόκολλο και ξεκινά η διαδικασία», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί ότι σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γιασημάκης υπογραμμίζει πως «ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή. Ως δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές απ’ όπου και αν προέρχονται σε θα μείνουν ατιμώρητες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις