Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απέραντη θλίψη στην κηδεία της 42χρονης Βάγιας στον Τύρναβο, η οποία σκοτώθηκε στο μοιραίο τρένο

Απέραντη θλίψη στην κηδεία της 42χρονης ...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της

Με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, «αποχαιρέτησαν» την 42χρονη Βάια Μπλέκα – Καρακώστα.

Πολίτες από Λάρισα και Τύρναβο συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στον Τύρναβο, για το ύστατο «χαίρε» στην εκλιπούσα νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

 Σε κλίμα βαθιάς θλίψης με τα αναπάντητα ερωτήματα να κυριαρχούν έφτασε η σορός της Βάιας Μπλέκα – Καρακώστα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στον Τύρναβο. Η 42χρονη νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, άφησε την τελευταία της πνοή στη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Πλήθος από στεφάνια βρίσκονται ήδη στην εκκλησία, ενώ οι πολίτες ήδη συγκεντρώνονται ώστε να την «αποχαιρετήσουν». Η 42χρονη αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Γιώργο, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και τα παιδιά τους την 19χρονη Αθανασία και τον 15χρονο Λευτέρη.

 Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάια Μπλέκα – Καρακώστα, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια.

«Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις