Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μάρκου – Σία Αναγνωστοπούλου: Η Ελλάδα πενθεί αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει το βόλεμα των ημετέρων

Κ. Μάρκου – Σία Αναγνωστοπούλου: Η Ελλάδ...

Οι 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να δοθεί παράταση μέχρι και την επόμενη εβδομάδα για την υποβολή των αιτήσεων για προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού

Όπως είναι γνωστό, οι αιτήσεις για προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού γίνονται το Φεβρουάριο κάθε έτους μέσω του site: https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/.

Μάλιστα για την κατάθεση των αιτήσεων αυτών δίνεται προθεσμία τουλάχιστον 15 ημερών, αναφέρει ανακοίνωση των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου και Σίας Αναγνωστοπούλου.

Αυτή τη φορά, υπογραμμίζουν, η προκήρυξη για την πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού για το Υπουργείο Υγείας δημοσιεύθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση (εσκεμμένα;) και δόθηκε προθεσμία μιας εβδομάδας για την υποβολή των αιτήσεων σε μια πλατφόρμα που μέχρι σήμερα είναι μπλοκαρισμένη. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι αρκετοί ενδιαφερόμενοι, την ίδια περίοδο, διαβάζουν πυρετωδώς για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που θα διενεργηθεί αύριο, Σάββατο 4/3/2023.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στην προκήρυξη δεν γνωρίζουν για τη δημοσίευσή της, εκτός πιθανώς από τους ημέτερους που έχουν ενημερωθεί μέσω των γνωστών γαλάζιων διαύλων επικοινωνίας.

Επειδή στο επιτελικό κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκης ΑΕ τίποτα δεν γίνεται τυχαία, πολλοί ενδιαφερόμενοι θεωρούν ότι η καθυστέρηση στη δημοσίευση της προκήρυξης έγινε με τη γνωστή γαλάζια υστεροβουλία.

Επομένως, για λόγους αξιοπιστίας και διαφάνειας, δηλαδή για λόγους άγνωστους στην κυβέρνηση, σκόπιμο θα ήταν να δοθεί παράταση μέχρι και την επόμενη εβδομάδα και όχι μέχρι την Κυριακή 5/3/2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις