Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: «Μητέρα, κοιμήσου, γιατί θα αργήσω» τα τελευταία λόγια του 20χρονου αγνοούμενου Αναστασίου Κουτσόπουλου

Τέμπη: «Μητέρα, κοιμήσου, γιατί θα αργήσ...

«Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολοφόνοι», δήλωσε οργισμένος και ο αδελφός του

Τεράστια η αγωνία και πολλά τα «γιατί» των συγγενών των επιβατών του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορευματική αμαξοστοιχία, οι οποίοι ακόμη αγνοούνται.

 Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και ο 20χρονος Αναστάσιος Κουτσόπουλος, ο οποίος επιβιβάστηκε στο Intercity 62 από την Καρδίτσα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι οικείοι του και η οικογένειά του ψάχνουν απεγωσμένα να μάθουν νέα του νεαρού φοιτητή της Γεωπονικής.

 

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι. Έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία», δήλωσε η σύντροφος του 20χρονου.

 Μάλιστα, όπως επισήμανε, μίλησε μία ώρα με τον Αναστάσιο προτού επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο: «Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο βαγόνι».

 Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο 20χρονος ήταν με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ, στην οποία είπε ότι είχε πολύ κόσμο το τρένο και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει: «Μητέρα, κοιμήσου, γιατί θα αργήσω».

Η μητέρα του προσπάθησε να τον ξαναβρεί στο τηλέφωνο και στις 24:00, κάτι, όμως που δεν κατέστη δυνατό.

 «Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολοφόνοι», δήλωσε οργισμένος και απεγνωσμένος ο αδελφός του 20χρονου αγνοούμενου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις