Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: Η Κλαούντια ήταν το τριήμερο της Αποκριάς στην αδελφή της στην Πάτρα - Συγκλονίζει ο πατέρας της: «Δεν έχω άλλο κουράγιο»

Τέμπη: Η Κλαούντια ήταν το τριήμερο της ...

Η αδελφή της μένει στην Πάτρα

Η Κλαούντια Λάτα φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της.

Η οικογένειά της βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν. Έδωσαν δείγμα DNA και καρτερούν να μάθουν τα αποτελέσματα.

«Είναι φοιτήτρια. Σπουδάζει ιατρική. Δώσαμε DNA και μας είπαν να πάτε σπίτι και θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Έτσι μας είπαν. Δεν μπορείτε να κάτσετε εδώ πέρα. Έτσι ακριβώς. Καθίσαμε μέχρι τώρα και τώρα ήρθαμε σπίτι. Από τους τραυματίες μας είπαν ότι δεν υπάρχει με αυτό το όνομα. Σε όλα τα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Εμάς μας πήρε το κορίτσι από την Πάτρα και μας είπε έτσι κι έτσι. Σηκωθείτε γρήγορα πάτε στο νοσοκομείο. Η αδελφή της, η κόρη μου η άλλη», είπε ο πατέρας της.

«Είχε πάει στην Πάτρα. Αύριο έμπαινε στη σχολή. Δεν σταμάτησε εδώ. Λέει θα πάω κατευθείαν. Να ξεκουραστώ σήμερα για να πάω αύριο μέσα στη σχολή. Τι να πω… Δεν έχω άλλο κουράγιο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις