Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φιντιρίκος- Δαλάκα: «Να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο»

Φιντιρίκος-  Δαλάκα: «Να έχεις κανονίσει...

Η ανάρτηση του επιχειρηματία

Από ώρα σε ώρα ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ σύμφωνα με τον τελευταίο, προσωρινό, απολογισμό, οι νεκροί ανέρχονται στους 38.

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και η Κατερίνα Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκος, καθώς είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, στο πατρικό της αθλήτριας το βράδυ της Τρίτης 28/2 με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains.

Το ζευγάρι, ωστόσο, λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του φαίνεται πως άλλαξε τα εισιτήρια του για να ταξιδέψει σήμερα Τετάρτη 1/3 με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από την τραγωδία.

Την αποκάλυψη έκανε πριν από λίγη ώρα ο γνωστός επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το νέο εισιτήριό τους και έγραψε: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο.

Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λύπη για το περιστατικό». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight