Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος ...

Χάος στο συμβούλιο

Μεγάλες ήταν οι εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στην παραλία των Μπλε, ο Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος έστησαν έναν καυγά ότι δήθεν έχασαν το ψαροντούφεκο για να τρομάξουν τον Καραγκούνια, ο οποίος δεν τους πίστεψε.

Ο Βασάλος τους χαρακτήρισε "Λόλεκ και Μπόλεκ", έχοντας ένα ειρωνικό χιούμορ για την πλάκα που έστησαν οι δύο παίκτες.

Την ίδια ώρα έφτασαν στις παραλίες οι νέες προσθήκες όπου είναι η Νικολέττα Μαυρίδη και ο Γιωρίκας Πιλίδης, με τους παίκτες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Νικολέττα Μαυρίδη ανήκει στους Διάσημους, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης μπήκε στους Μαχητές.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητής είχε αποχωρήσει εξαιτίας τραυματισμού στον προηγούμενο κύκλο, ενώ η χορεύτρια έφτασε σχεδόν μέχρι την τελική ευθεία.

Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου
Με άγριες διαθέσεις η Ελευθερία Ελευθερίου στο αποψινό επεισόδιο, με την τραγουδίστρια να ξεσπά για ακόμη μια φορά για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε: «Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια. Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξή μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα, αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ. Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια.».

«Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ, φοράς ακόμα την αλυσίδα;... Με ρώτησες άμα θέλω να ξαναγίνω ζευγάρι μαζί σου; Το ξέρω ότι έχεις έναν σκοπό και θες να πας στον τελικό, το καταλαβαίνω αλλά θα μου πεις, παρτάκια, ότι ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω από το παιχνίδι; Παρακαλώ; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω εγώ από το παιχνίδι και θα κάθομαι να περιμένω τον Μάριο Πρίαμο, τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Όχι, Μάριε Πρίαμέ μου, δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι! Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023; Ποιος; Ο Μάριος Πρίαμος! Εντάξει, γελάω. Έχουν ακουστεί και διάφορα, ότι… αυτό με κάποιες κοπέλες και, και, και για το οποίο τώρα, επειδή με φόρτωσε εμένα ο Μάριος με όλα τα περιστατικά που έχει κάνει σήμερα και τη στάση απέναντι μου, τον ρωτάω "Εγώ ξέρω και για αυτό, ισχύει;" και εν μέρει μου το παραδέχθηκε ότι ισχύει», τόνισε.

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Ανατρεπτικό ήταν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, όπου το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.

Οι Μπλε έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν απέναντι στους Κόκκινους, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι ψήφισαν αρνητικά και η Χριστίνα Κεφαλά είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight