Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο futsal ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο f...

Εκδόθηκε ανακοίνωση

Κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας την κατάσταση του 18χρονου φοιτητή από την Αθήνα που έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στο κέντρο της Πάτρας.

Ο 18χρονος έχει κατάγματα σε όλο του το σώμα με κάποια από αυτά να χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ιδιαίτερα σοβαρά.

Όλα έγιναν στις 9 περίπου το βράδυ της Παρασκευής (24/02), όταν ο νεαρός έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου όπου υπάρχει πισίνα.

Παρόντες στο συμβάν οι φίλοι του με τους οποίους ήρθε στην Πάτρα για το καρναβαλικό τριήμερο και οι οποίοι σοκαρισμένοι τον είδαν να πέφτει από ύψος πολλών μέτρων.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα.

Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο ποδόσφαιρο σάλας και για το λόγο αυτό αναβλήθηκε και ο αγώνας της ομάδας του με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2) με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League.

Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του.

Η υγεία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα!"

πηγη

Πατρινό Καρναβάλι: Sold out από επισκέπτες η Πάτρα - Όλα όσα θα γίνουν σήμερα και αύριο

Μάριος Παπαγεωργίου: «Ξέρω πού βρίσκεται το άψυχο σώμα του» - Η συγκλονιστική μαρτυρία κρατούμενου

Πατρινό Καρναβάλι: Η ιστορία του θεσμού από το χορό του εμπόρου Μωρέττη μέχρι σήμερα- Το σοκ με τον covid

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις