Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ειρήνη Κολιδά για Survivor: «Φαίνεται ότι είναι στημένο, οι παίκτες έχουν πάει δασκαλεμένοι»

Ειρήνη Κολιδά για Survivor: «Φαίνεται ότ...

Τι εξομολογείται για την εμπειρία της από το 2017

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ .

 «Δεν με βλέπετε στο Survivor, γιατί δεν θα ‘θελα καθόλου. Αν πας μία φορά, έχεις το σύνδρομο του «αχ, θα ‘θελα να το ξαναζήσω» για διάφορους λόγους. Όμως, απ’ όταν το είδα και μετά, είπα ότι: όχι δεν θα ‘θελα, ευχαριστώ πολύ που δεν πήγα» δηλώνει η Ειρήνη Κολιδά.

«Έχει πολύ έντονο το στοιχείο του reality. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν πάει επί τούτου και δασκαλεμένα. Κάτι που εμείς τότε δεν το είχαμε, ήμασταν αγνοί, αθώοι και πήγαμε να ζήσουμε την εμπειρία. Τώρα είναι τόσο στημένο και φτιαγμένο, που δεν θα μπορούσα» σχολιάζει στη συνέχεια για τον φετινό All Star κύκλο, ενώ επιβεβαιώνει ότι της έγινε κρούση να βρεθεί κι αυτή στον Άγιο Δομίνικο.

Σε ερώτηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη για το ποιο πιστεύει πως ήταν το κίνητρο των παικτών να μπουν φέτος στο Survivor All Star, η Ειρήνη Κολιδά απαντά: «Σίγουρα ο οικονομικός λόγος είναι ο βασικότερος στην παρούσα φάση, γιατί τα λεφτά ήταν πάρα πολύ καλά. Δεύτερον, το ότι είσαι στην τηλεόραση κάποιους τους γλυκαίνει και το θέλουν».

«Είναι μία εμπειρία που μετά σου μένει. Στην καθημερινότητά μας έχουμε πάντα ένα άγχος: τι ώρα είναι, πού έχουμε να πάμε, τι έχουμε να πληρώσουμε. Εκεί δεν ήξερες ούτε τι ώρα ούτε τι μέρα είναι. Τους ρωτούσαμε και δεν μας έλεγαν. Γίνεσαι νεάντερταλ» εξομολογείται η Ειρήνη Κολιδά για την εμπειρία της από το 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight