Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Super Κική: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα – «Η πιο ηλίθια σύλληψη»-ΒΙΝΤΕΟ

Super Κική: Ποινική δίωξη για τρία κακου...

Οι κατηγορίες είναι ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία

Ποινική δίωξη για για τρία κακουργήματα ασκήθηκε στη Super Κική, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της, Βίκτωρ Στεφανόπουλος.. 

Η περιπέτεια της influencer ξεκίνησε, όπως η ίδια κατήγγειλε στο Instagram, επειδή θέλησε να βοηθήσει τη φίλη και συνεργάτιδά της, η οποία δεχόταν συστηματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. Από την πλευρά του, ο πρώην σύντροφος της συνεργάτιδας της καταγγέλλει τη Super Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση.

 Σε βάρος της ίδιας και άλλων δύο γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργήματα, με τις κατηγορίες που τις βαραίνουν να είναι ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Super Κικής, Βίκτωρα Στεφανόπουλο, η influencer έλαβε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ συμπλήρωσε ότι η θέση των κατηγορουμένων είναι πως δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.

 Η Super Κική και οι δύο φίλες της επέστρεψαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, με το TLIFE να εξασφαλίζει αποκλειστική της δήλωση: “Πιο ηλίθια σύλληψη, δεν έχει γίνει στον κόσμο ποτέ! Πιο άκυρη”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight