Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χώρισαν Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου

φωτο glomex

φωτο glomex

«Τίτλοι τέλους» στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου με συναινετικό διαζύγιο

Τίτλοι τέλους για Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι παίρνει σιαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”, εξηγώντας πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου έχουν καταθέσει ήδη την αίτηση διαζυγίου. «Μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο. Νομίζω είναι θέμα ημερών ή ωρών η οριστικοποίησή του», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σημειώνεται ότι κατά καιρούς διέρρεαν φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση στον γάμο του ωστόσο οι ίδιοι τις διέψευδαν.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες.

 

 Οι φήμες χωρισμού υπήρχαν από το καλοκαίρι του 2022, όπου η τραγουδίστρια και ο γνωστός δικηγόρος έκαναν εμφανίσεις χωρίς να συνοδεύει ο ένας τον άλλον. Αν και οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν την Ελεωνόρα για χωρισμό η ίδια αρνιόταν την κάθε φήμη.

Το καλοκαίρι ο Σπύρος Δημητρίου γιόρτασε μόνος του τα γενέθλιά του ενώ η τραγουδίστρια έκανε διακοπές στην Τήνο με φίλους και χωρίς τον σύζυγό της. Τον Σεπτέμβριο ωστόσο στη μεγάλη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί δίνοντας τέλος στα σενάρια χωρισμού.

Οι φήμες ωστόσο «ξανα-φούντωσαν» όταν την περασμένη εβδομάδα στην απονομή βραβείων για τον δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος ήταν Νο1 σε πωλήσεις το 2022, στο πλευρό της Ελεωνόρας δεν ήταν ο Σπύρος Δημητρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight