Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πώς συνέβη το απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας στην Κορίνθου- Υπεβλήθη μήνυση

Πάτρα: Πώς συνέβη το απίστευτο περιστατι...

Τι συνέβη

Θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη είναι το χθεσινό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγό της χθες λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Βότση στην Πάτρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών.

Ο νεαρός ήταν εκτός εαυτού και ξέσπασε με βία σε βάρος της κοπέλας, την οποία χτυπούσε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να αιμορραγεί. Στη θέα της αιμόφυρτης νεαρής προσέτρεξαν καταστηματάρχες και διερχόμενοι πολίτες προκειμένου να την προστατεύσουν από τα χέρια του.

Στην περιοχή, όπως έγραψε το thebest.gr δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση και συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Ορισμένοι μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γνώμη" εξοργίστηκαν τόσο από την εικόνα που αντίκρισαν και έφθασαν στο σημείο να επιχειρήσουν να τον λιντσάρουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες της εφημερίδας, το πρώην ανδρόγυνο συναντήθηκε τυχαία στην οδό Κορίνθου κοντά στο ύψος της Παντανάσσης.

Ο εν διαστάσει σύζυγος άσκησε σε βάρος της σωματική βία και άρχισε να την χτυπάει ανελέητα φθάνοντας μέχρι το ύψος της Βότση. Αυθόρμητα πολίτες που διέρχονταν από το σημείο και αντίκρισαν τις εικόνες βίας επιχείρησαν να τον σταματήσουν, αντικρίζοντας μάλιστα την κοπέλα να αιμορραγεί από το στόμα. Ο νεαρός ήταν εκτός εαυτού και μάλιστα εκτόξευε απειλές σε βάρος των ατόμων που επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 Οι πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας έφθασαν στο σημείο προκειμένου να λήξει το επεισόδιο και να αποκατασταθεί η ηρεμία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός ακόμα και στην θέα των αστυνομικών συνέχισε να είναι εριστικός και να μην υπακούει τους ένστολους, οι οποίοι τελικά με τους κατάλληλους χειρισμούς τον προσήγαγαν στο κτήριο της Ερμού.

Μάλιστα, κλήθηκε να μεταβεί και η παθούσα στην Αστυνομία, η οποία έδωσε κατάθεση για το περιστατικό και πλέον ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη αυτόφωρη διαδικασία.

Ο νεαρός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις