Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο πόδι το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Καθηγητές, σπουδαστές σε ετοιμότητα στο "Απόλλων"- ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Στο πόδι το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Καθηγητές, σπ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το μέλλον των κινητοποιήσεων και των καταλήψεων

Ποιες ενέργειες θα ακολουθήσουν τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών; Ποιο είναι το μέλλον των κινητοποιήσεων και των καταλήψεων;

Αυτά τα δύο ερωτήματα μαζί με τα εως τώρα συμπεράσματά τους συζητούν καθηγητές και σπουδαστές της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, στο δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Σαφώς δυσαρεστημένοι όλοι δήλωσαν την αντίθεσή τους σε επιδοματικού χαρακτήρα μισθολογικές υποσχέσεις που πολύ εύκολα μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον. Τόσο ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ όσο οι σπουδαστές και ακόμη οι πρώην καθηγητές τους, έκαναν λόγο για εμπαιγμό από την κυβέρνηση. 

Στις 18:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων ξεκίνησε μια ανοιχτή συζήτηση με τους καθηγητές/ιες και τους σπουδαστές/ιες της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.  Αφορμή αποτέλεσε το Προεδρικό Διάταγμα 85/22, ενώ απασχόλησαν οι κινητοποιήσεις των σπουδαστών η μορφή και το μέλλον τους όπως επίσης η παραίτηση των καθηγητών της σχολής και φυσικά η νέα νομοθετική ρύθμιση.

Μιλούν στο thebest.gr, ο ηθοποιός Διονύσης Βούλτσος, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Πέτρος Βάης, η σπουδάστρια της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Ασημίνα Χριστοπούλου, η τομεάρχης πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, η πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Δηλώσεις προβληματισμού και στήριξης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις