Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο ηθοποιός Ρέι Λιότα θα τιμηθεί μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός Ρέι Λιότα θα τιμηθεί μετά θάν...

Παρούσα στην τελετή στην Λεωφόρο της Δόξας στις 24/2 θα είναι η κόρη του ηθοποιού, Κάρσεν μαζί με τους ηθοποιούς Ελίζαμπεθ Μπανκς και Τάρον Έτζερτον

Ο αγαπητός Αμερικανός ηθοποιός Ρέι Λιότα - Ray Liotta που έφυγε από τη ζωή στις 26 Μαΐου 2022, πριν περίπου 9 μήνες θα λάβει όπως ανακοινώθηκε, μετά θάνατον αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας – Walk of Fame του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια τελετής που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Ο αείμνηστος ηθοποιός που πέθανε σε ηλικία 67 ετών είχε μία γόνιμη καριέρα στο κινηματογραφικό στερέωμα. Πρωτοκέρδισε την προσοχή του κοινού παίζοντας με την Μέλανι Γκρίφιθ στην ταινία «Something Wild» το 1986, κερδίζοντας μάλιστα μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα - Golden Globe Award.

Έχει μείνει στη μνήμη των σινεφίλ από το ρόλο του ξυπόλητου Joe Jackson στην όμορφη ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, «Field of Dreams» το 1989 πλάι στον Κέβιν Κόστνερ αλλά και του Henry Hill στο «Goodfellas» του Μάρτιν Σκορσέζε το 1990.

Παρέμεινε ενεργός καλλιτεχνικά μέχρι και σχετικά πρόσφατα παίζοντας σε ταινίες όπως το Οσκαρικό «Marriage Story» το 2019 του Νόα Μπάουμπαχ και το «The Many Saints of Newark» το 2021.

Η κόρη του Ρέι Λιότα, Κάρσεν όπως γνωστοποιήθηκε, θα είναι παρούσα στην τελετή στην Λεωφόρο της Δόξας μαζί με ηθοποιούς του κινηματογράφου που συνεργάστηκαν με τον πατέρα της, την Ελίζαμπεθ Μπανκς και τον Τάρον Έτζερτον, οι οποίοι θα είναι & ομιλητές στην εκδήλωση.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture