Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Γούμενος: Εξελέγη Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας

Δημήτρης Γούμενος: Εξελέγη Γενικός Γραμμ...

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Δ. Μπάκο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Διοικητής του ΠΓΝΠ Δημήτρης Μπάκος για την εκλογή του Δημήτρη Γούμενου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας (Council of ERA). 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

O  Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον πρώην Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή κ. Δημήτριο Γούμενο  Διευθυντή του Νεφρολογικού και Μεταμοσχευτικού Κέντρου, για την επάξια ανάδειξή του, κατόπιν εκλογής, στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα (Secretary General) του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας (Council of ERA). 

O Καθηγητής κ. Δημήτριος Γούμενος, είχε διατελέσει μέλος του εν λόγω Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας από τον Ιούνιο του 2017 έως και τον Ιούνιο του 2021.

Τέτοιου είδους διακρίσεις αποτελούν τιμή για το Τμήμα Ιατρικής, καθώς προβάλλουν διεθνώς το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των μελών ΔΕΠ του Τμήματος  και παράλληλα αποδεικνύουν την αναγνώριση του επιστημονικού και κλινικού τους έργου, καθώς και της προσωπικότητάς τους από τη Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα. Επιπλέον, συντελούν στην εξωστρέφεια και προβάλλουν διεθνώς με τον καλύτερο τρόπο το Τμήμα Ιατρικής,  το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

                                                              Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις