Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φως στο Τούνελ: "Πάγωσε" η Αγγελική Νικολούλη - "Αν επιβεβαιωθεί αυτό, είναι θεία δίκη"

Φως στο Τούνελ: "Πάγωσε" η Αγγ...

Έκπληκτη στον "αέρα" της εκπομπής

Το Φως στο Τούνελ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από την συχνότητα του MEGA για να ερευνήσει νέες υποθέσεις εξαφανισμών και ανεξιχνίαστων εγκλημάτων.

Την ώρα που η εκπομπή ήταν στον "αέρα", μια σημαντική μαρτυρία έφτασε στα χέρια της Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια να μένει άφωνη και μάλιστα να σχολιάζει πως "αν συμβεί αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη".

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μετά από κλήση που έλαβε από συνεργάτη της ενημερώθηκε για μια μαρτυρία σχετικά με κάποια υπόθεση που είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν την κοινή γνώμη.

"Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Έχουμε "βόμβα" στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει", είπε η ίδια.

Στην συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη δεν φάνηκε να θέλει να μοιραστεί τις πληροφορίες που έλαβε την ώρα που ήταν στον αέρα της εκπομπής με το κοινό, τονίζοντας: "Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight