Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Εντυπωσίασε "To σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα'' από τη Θεατρική Ομάδα "Αλλα...Ζω" -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εντυπωσίασε "To σπίτι της Μπ...

Θα δοθούν δύο ακόμα παραστάσεις

Η θεατρική ομάδα "αλλά…Ζω" των ΚΟΠΑ Πάτρας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία  την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 το θεατρικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΑ ΑΛΜΠΑ" σε σκηνοθεσία Κατερίνας  Μιχαλοπούλου στο θέατρο Λιθογραφείο.

Τα σκηνικά είχε επιμεληθεί ο Τάσος Πουλής και το σχέδιο της αφίσας η Παναγιώτα Νικολάου. Η μουσική επένδυση της παράστασης ήταν της Κατερίνας  Μιχαλοπούλου και τα κοστούμια της Κατερίνας Μιχαλοπούλου και της Βάσως Κουτρούλη.

Ερμήνευσαν με σειρά εμφάνισης: Πέπε Ρομάνο: Παναγιώτης Μίντζας, Δουλικό: Μαρία Ακράτου, Πόνθια: Κική Ξηντάρα, Μπερνάρντα Άλμπα: Γωγώ Παπαγεωργίου, Αγκούστιας: Έλσα Μακρυκώστα, Αντέλα: Σία Πασσά – Κοτσώρη, Μαγκνταλένα: Βάσω Κουτρούλη, Αμέλια: Φώφη Μαραγκού, Μαρτίριο: Μαρία Παναγοπούλου – Γιακουμέλου, Προυτέντια: Γιώτα Ανδριοπούλου, Μαρία Χοσέφα: Αγγελική Παναγιώτου και Υποβολέας: Θεόφιλος Παναγιώτου.

Για τα ΚΟΠΑ Πάτρας μίλησε η Υπηρέτης – Δάσκαλος Ευγενία Μίντζα.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του θεάτρου παρουσίασαν έργα τους εμπνευσμένα από την παράσταση οι παρακάτω μαθητές του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων του εκπαιδευτηρίου Kidit – Κέντρο Γλώσσας Πολιτισμού και Μελέτης με την επιμέλεια της δασκάλας τους Παναγιώτας Νικολάου: Μαρία Θεοδωροπούλου, Σημέλα Καράμπελα, Γωγώ Κοτέρη, Πέτρος Πετράκης, Αρετή Τζίφα και ο μικρός Θανάσης Ζησιμόπουλος.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το Kidit – Κέντρο Γλώσσας Πολιτισμού και Μελέτης Κατερίνα Μιχαλοπούλου – Χριστίνα Παπλά.

Θα δοθούν δύο ακόμα παραστάσεις τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, οι οποίες είναι ήδη sold out.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture