Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοκτόνησε ο γιος της τηλεοπτικής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου

Αυτοκτόνησε ο γιος της τηλεοπτικής μαγεί...

Η τελευταία ανάρτηση του 43χρονου και το μήνυμα της μητέρας του

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 43χρονος, γιος της τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου αυτοπυροβολήθηκε με το πιστόλι του.

Ο θάνατος του αυτόχειρα δεν επήλθε ακαριαία. Συγγενικά του πρόσωπα τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος, αλλά ακόμα ζωντανό, ενώ διατηρούσε ζωτικές λειτουργίες.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις προσπάθειες, ο 43χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες, ενώ φαίνεται ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το μήνυμα της μητέρας του, Μαίρης Παναγάκου
Την είδηση επιβεβαίωσε η μητέρα του 43χρονου, Μαίρη Παναγάκου, που έγραψε σε μήνυμά της στο Facebook:

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, 'καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες'! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;».

Να σημειωθεί πως τα σενάρια για τους λόγους που ο 43χρονος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, περιπλέκει ακόμη περισσότερο η τελευταία ανάρτησή στο Facebook, όπου έγραφε: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις