Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Παπανδρέου: Σε δημοπρασία τα γυαλιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ - Για καλό σκοπό

Ανδρέας Παπανδρέου: Σε δημοπρασία τα γυα...

Ο γιος του, Νίκος, διέθεσε τα γυαλιά στον οργανισμό "Create" και τα έσοδα από την πώλησή τους θα δωριστούν στον οργανισμό "Ελπίδα"

Σε δημοπρασία βγαίνουν τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο γιος του, Νίκος Παπανδρέου, μίλησε για τη δημοπράτηση που γίνεται για καλό σκοπό, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα".

Η πρωτοβουλία ανήκει στην φιλανθρωπική οργάνωση της Μαρίνας Βερνίκου, η οποία συγκεντρώνει αντικείμενα διάσημων ανθρώπων προκειμένου να τα δημοπρατήσει.

Νίκος Παπανδρέου: Για καλό σκοπό έχει αξία κάτι τέτοιο

"Πιστεύω ότι θα άρεσε στον Αντρέα κάτι αντίστοιχο. Δεν νομίζω ότι έπαιρνε σοβαρά τα αντικείμενα εν ζωή, δεν είχε τέτοια τρέλα. Και για καλό σκοπό έχει αξία κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι δίνουμε κάποιο γραπτό κειμήλιο. Κάτι που ήταν μέσα στη ζωή του, που σήμερα ο κόσμος για κάποιο λόγο το θέλει, υποθέτω, θα το δούμε" είπε ο Νίκος Παπανδρέου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Εξήγησε πως σήμερα υπάρχει μία "τρέλα" με τον πατέρα του και το ΠΑΣΟΚ - όπως ήταν επί ημερών του - και πιστεύει ότι είναι καλή στιγμή για τη δημοπράτηση ενός τέτοιου αντικειμένου.

"Ειδικά σήμερα που υπάρχει πάθος για το παρελθόν του Αντρέα. Δεν έχουμε τόσα αντικείμενα, έχουμε αρχείο με ομιλίες, φωτογραφίες. Είναι λίγα τα αντικείμενα, γυαλιά, πίπες" πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την τιμή που πιστεύει ότι θα πωληθούν, σημείωσε πως "αν πιάνανε 10.000 ευρώ, θα ήμουν χαρούμενος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις