Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών για το θάνατο του Στάθη Χρυσικόπουλου

Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών για το θάνατο...

"Άφησε φεύγοντας ένα πολύτιμο ίχνος που σηματοδοτεί και εμπλουτίζει τη ζωή"

Το  ΔΣ  της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του ιδρυτικού μέλους της Στάθη Χρυσικόπουλου και τα ειλικρινή του συλλυπητήριά προς τη συζυγό του και επίσης ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας μας, Αλεξάνδρας Γκοριτσοπούλου, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Στάθης Χρυσικόπουλος, ως ανήσυχος δημιουργός και σκεπτόμενος άνθρωπος καθόρισε τα πολιτιστικά και αισθητικά πράγματα της πόλης μας, με το εικαστικό του έργο, τις δημιουργικές του δράσεις και συνέργειες. Με την εικαστική του παρουσία, τη  διεθνή   του ακτινοβολία, με την αγάπη και   την έγνοια για τα πολιτισμικά και πνευματικά τεκταινόμενα του τόπου, άφησε φεύγοντας ένα  πολύτιμο ίχνος που σηματοδοτεί και εμπλουτίζει τη ζωή και την πορεία όσων τον γνώρισαν και τον έζησαν, αλλά και αυτών που θα μάθουν για το έργο και την προσωπικότητά του.

Το ΔΣ αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην πολιτική του κηδεία, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 2 μμ , στο Α Νεκροταφείο της Πάτρας, .       

 Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου Πρόεδρος, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος Αντιπρόεδρος, Ξενοφών Παπαευθυμίου Γ.  Γραμματέας,  Νίκη Ράλλη Ταμίας, Θανάσης Μανθόπουλος Μέλος, Νίκη Παπανδρέου Πετσάλη Μέλος, Νίκος Σαραφόπουλος Μέλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις