Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Πύργο που γιόρτασε τον Πολιούχο του, Άγιο Χαράλαμπο βρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στον Πύργο που γιόρτασε τον Πολιούχο του...

Στην πανηγυρική Θεία λειτουργία χοροστάτησαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος & ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος μαζί και με άλλους αρχιερείς

Στις εκδηλώσεις για την εορτή του Πολιούχου του Πύργου ν. Ηλείας, Αγίου Χαραλάμπους, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας εκπροσώπησε την Κυβέρνηση.

Στη Θεία Δοξολογία που τελέστηκε χοροστάτησαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος μαζί και με άλλους αρχιερείς. Ακολούθησε δεξίωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο και επίσημο γεύμα προς τιμήν των επίσημων προσκεκλημένων ενώ πιο πριν έγινε και η καθιερωμένη λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους εις τα οδούς της πόλεως του Πύργου.

"Μια ιδιαίτερα λαμπρή ημέρα για τον Πύργο που γιορτάζει σήμερα τον Πολιούχο του μετά από τρία χρόνια αναγκαστικών περιορισμών λόγω της πανδημίας. Εύχομαι στους πολίτες του Πύργου, να είναι πάντα καλά και από την πλευρά της 6ης ΥΠΕ να είναι σίγουροι ότι καταβάλλεται κατά το δυνατόν, κάθε προσπάθεια να αισθάνονται ασφαλείς στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου και δυναμικού δημόσιου συστήματος υγείας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης. Το έργο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην περιοχή, εξήρε ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος στην ομιλία του στο τέλος της Δοξολογίας. 

Ο κ. Καρβέλης, επίσης, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου μαζί με τον Διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας Σπύρο Πολίτη, επισκέφθηκαν όλους τους χώρους και τα τμήματα του νοσοκομείου. Ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο της διοίκησης με τις διευθύνσεις των τμημάτων, εκπροσώπων των νοσηλευτών και εργαζομένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις